Butik Pengantin Penang, Butik Pengantin Utara, Wedding Planner Penang, Wedding Planner Utara : De Zara Wedding BoutiQue & Planner
012-407-3686 : dezarawedding@yahoo.co.jp
By: De Zara Weddings

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-May-2010 15:53 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Mini Bertunang : Tema English untuk Nadia

 
 
 
View all 4 photos...
Mini Pelamin Simple & Sweet untuk Nadia yang amat2 sweet

Selamat Bertunang untuk Nadie & Hilmie






Wednesday, 5-May-2010 15:00 Email | Share | | Bookmark
Hantaran English Maroon, White & Silver

 
 
 
View all 6 photos...
Ini kali kedua kami watkan hantaran untuk Norizal. Norizal nakkan Modern English, dan senang dibawa sebab perjalanan yang agak jauh ke Kedah. Inilah hasil combinya ...

Selamat Pengantin Baru








Monday, 15-Mar-2010 06:44 Email | Share | | Bookmark
Tema Pink Love untuk Wanie

 
 
 
View all 8 photos...
Wanie ni, orangnya lemah lembut. Wanie suka pink, love dan tiffany balls. Kami kombikan semua dan harap Wanie suka le... Lagi sekali, kami lupa nak snap gambar hiasan bilik pengantin backdrop 1 Love. Harapnya, Wanie sudi hantar gambar majlis nanti ye... boleh kita tengok bilik pengantin, bunga tangan, baju pink ala2 cinderella tu..

Selamat Pengantin Baru Wanie& Hafiz











Monday, 15-Mar-2010 06:10 Email | Share | | Bookmark
Tema Marroon untuk Eliz

 
 
 
View all 10 photos...
Happy sangat kita orang wat untuk Eliz and Bud. Amat susah nak menolak permintaan Eliz sebab manja orangnya... eheks... Sayangnya, kita orang tak dapat tunggu majlis sebab ada tugasan lain. Dari kata Make UP artist Sharqc, meriah sangat2. Moga Eliz & Bud berpuas hati :

Terlupa nak snap bilik pengantin Eliz , bed biasa jadi deco katil 4 tiang gitu, termasuk hiasan tingkap. Harap2, Eliz sudi hantar official photographer dia nanti , jadi kita leh tengok bilik pengantin, baju & make up ye... Wat masa sekarang, ni je pics yang kami ada. Enjoyz

Selamat Pengantin Beru kepad Eliz & Bud












Monday, 1-Mar-2010 01:31 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Shades of Pink

 
 
 
Banyak yang tanya nape tak update pelamin. Bukan tak nak update, tapi camera selalu wat perangai, getar2 tak leh focus. Jika pengantin tak email gambar , memang tak leh update le. Memang nak beli baru, tapi tak beli2 lagi. Ade je hal nak uruskan tak sempat nak survey camera baru.

Anyway, this time, ada 1 pic yang OK diambil pada malam sebelum event. Pelamin khas untuk Fifi.... Fifi kata nak email gambar siang, once dapat, K.Zara update.

Khas untuk Fifi & Hubby , happy K.Zara tengok Fifi, Hubby & family masih bergambar di pelamin masa K.Zara nak dismantle pelamin tu. TQ...

Untuk Majlis Reception, update K.Zara the new date once dapat dewan ye...

SELAMAT PENGANTIN BARU kepada FIFI & HUBBY !

Pelamin dah siap, sebelum di gantung frame gambar


As requested by Fifi, we all tolong gantungkan frame gambar & touch up to match the theme.


A closer look : Nice pics ...


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net