Butik Pengantin Penang, Butik Pengantin Utara, Wedding Planner Penang, Wedding Planner Utara : De Zara Wedding BoutiQue & Planner
012-407-3686 : dezarawedding@yahoo.co.jp
By: De Zara Weddings

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Sep-2010 13:39 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Mini Tunang Nisa : Peach & Cream Garden

 
 
 
View all 4 photos...
Majlis Merisik dan Pertunangan yang diadakan serentak. Majlis meriah sebab Nisa satu-satunya anak perempuan. Terimakasih kepada Nisa dan famili atas mee goreng yang dihidangkan semasa kami pergi kemas2. Sedap...
Tak sabar rasanya nak wat untuk Majlis Akad Nikah & Persandingan Nisa nanti.

Selamat menjadi Tunangan orang

Pelamin Mini Nisa

Highback Chair pilihan Nisa untuk upacara menyarung cincin tunang & menyuap gula

A closer look

Budak2 tak sabar mencuba Highback Chair


Wednesday, 22-Sep-2010 12:31 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Fresh Flowers : Peach, Pink & Red

 
 
 
View all 7 photos...
Kami berbesar hati mengendalikan pernikahan diantara 2 insan yang bertemu jodoh setelah pasangan sebelumnya kembali ke rahmatullah setahun yang lalu.

Sebenarnya, anak2 mereka yang mencari jodoh untuk ayah & ibu masing2. Baiknya anak2 mereka yang tidak mahu ayah dan ibu masing-masing kesunyian. Terharu...

Sirih Junjung

Hantaran Sejadah & Telekung

Hantaran Cincin

Hantaran Mas Kahwin & Kek yang disediakan ahli keluarga

Menyarung cincin

Menerima Mas Kahwin

Bersalaman


Tuesday, 21-Sep-2010 08:14 Email | Share | | Bookmark
Make Up Artist Ayu

Sebenarnya, Ayu dah 4 kali watkan job dengan De Zara, tetapi kami tak pernah berpeluang untuk mengambil gambar hasil sentuhan Ayu. Ada saja job yang perlu diselesaikan dan kami tiada bersama-sama Ayu.

1st : March '10 : Wanie = Make Up Bersanding
2nd :June '10 : 4 Anak2 gadis Mamu = Make Up & Hair Do untuk Pengapit & Flower Girls
3rd : 14 Sept '10 : Nisa =Make Up Tunang
4th : 17,18 Sept '10 : Hana = Make Up Nikah & Bersanding
5th : 6,7 Nov. '10 : Farah = Make Up Sanding & Bertandang

Dalam 4 jobs ni, ini saja yang kami dapat gambar, tu pun selepas di Make Up. Akan ada lagi jobs oleh Ayu, dan kami akan cuba dapatkan pics & update ye...

Hana : Make Up Nikah


Hana : Make Up Sanding


Farah : Make Up "Kelopak"




Farah : Make Up "Smokey Eyes"



Tuesday, 7-Sep-2010 03:12 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1431H

 


Salam dihulur, maaf diminta .... jika ada tersalah atau tersilap , atau kekurangan yang menyakiti mana2 pihak, ianya semua tidak disengajakan. Ampunkan kami ye...

Harap dihalalkan makan, minum, hadiah & sebagainya...

Semoga persahabatan yang terjalin, walau seringkas mana, sekejap mana, harapnya kita berbaik-baik dan bertegur sapa sampai bila2 ye...

Samada kerjasama terjalin ataupun tidak, setiap email, setiap panggilan, setiap perbincangan, terimakasih kami ucapkan. Dari situlah, sedikit demi sedikit, kami pelajari idaman setiap majlis impian. Tiada apa yang lebih menggembirakan daripada reaksi customer tersenyum puas hati dengan servis kami. Senyuman itulah sebenarnya penyeri utama majlis, dan itulah yang amat2 kami harapkan.

Dalam pada itu, terlalu banyak lagi yang perlu kami pelajari untuk terus berusaha memberi servis yang lebih baik. Moga projek2 seterusnya memberikan kami peluang itu. Insyaallah...

Kami di De Zara , yang terdiri dari Deco Team, Andaman Team dan Entertainment Team ( insyaallah, Photography Team & Catering Team akan menyusul kemudian.. ) mengucapkan terimakasih tidak terhingga kepada sokongan semua.

Moga bergembira di samping famili, sanak saudara & rakan-rakan.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1431H
Maaf Zahir Batin

Ikhlas,
De Zara Team
De Zara Wedding BoutiQue & Planner,
Registered Co. PG-0238282-U
No. 1-3-108, i-Evenue, Medan Kampunga Relau 1,
11900 Bayan Lepas, Penang


Sunday, 11-Jul-2010 03:09 Email | Share | | Bookmark
Pelamin, Pelamin Mini & Buaian Berendoi De Zara

 
 
 
View all 13 photos...
Kompilasi sebahagian Pelamin yang pernah dipasang. Untuk design & deco lain, hubungi kami ye...

Appointment amat2 dialu-alukan.

[b]PELAMIN PURPLE ROYAL DAMASK





PELAMIN ALA VANTAGE CREAM & PEACH



PELAMIN DIAMONDS OF JADE GREEN


PELAMIN BERINAI : DIAMONDS OF JADE GREEN


PELAMIN BLACK & RED ELEGANCE


PELAMIN ALA MORROCAN


PELAMIN NIKAH HOT PINK


PELAMIN LONDON IN SPRING


PELAMIN PINK COTTAGE


PELAMIN SPRING COTTAGE


PELAMIN DEBUNGA CINTA


PELAMIN MODERN VICTORIAN


PELAMIN MODERN CREAM & WHITE


PELAMIN 3D MERAH & PUTIH


PELAMIN SHADES OF PINK


PELAMIN KONTEMPORARI SHADES OF PINK


PELAMIN RED COTTAGE


PELAMIN 2 HATI 1 JIWA


PELAMIN COTTAGE PEACH & CREAM


GREEN & CREAM COTTAGE


PELAMIN SWEET PETALS


PELAMIN MINI SWEET ENGLISH


PELAMIN TUNANG PEACH & CREAM



PELAMIN MINI PASTEL & SPRING


PELAMIN BUAIAN LACE & PINK




PELAMIN BUAIAN ENGLISH PINK




PELAMIN BUAIAN WINTER SONATA


PELAMIN BERINAI ALA MAMI TANJUNG


Terimakasih atas sokongan semua.

Zara
012-407-3686
dezarawedding@yahoo.co.jp
De Zara Wedding BoutiQue & Planner
i-Avenue, Penang[/b]


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net