Butik Pengantin Penang, Butik Pengantin Utara, Wedding Planner Penang, Wedding Planner Utara : De Zara Wedding BoutiQue & Planner
012-407-3686 : dezarawedding@yahoo.co.jp
By: De Zara Weddings

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Nov-2009 04:51 Email | Share | Bookmark
Make Up Artist : Sharqc

Trial Make Up in 1 hour
Persediaan pelamin untuk Ina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A bit about The Make Up artist, Sharqc. Sharqc wat make up for De Zara Entertainment Team. De Zara Entertainment Team termasuk Iring pengantin, kompang , Tarian ( Tradisional, moden, Cina, India, 1 Malaysia ) , PA system, Emcee, etc . Complete dengan Costume ( nak traditional ke, moden ke, putih ke, ungu ke, pe je... ) & Make up. Actually, jika Dif-Dif Terhormat datang untuk pe2 majlis rasmi di Penang ni (seperti Malam Puteri UMNO ke... ) , mereka yang dipertanggungjawabkan le... Nanti, Zara update their activities ye....

Trial Make Up untuk Ina, 3rd Oct. 09.
Trial Make Up 1 Hour + 5 Minutes Hair Do. Just a rough trial on how the make up will look like, tak betulkan kening atau pe2 lagi... Tunggu update bila kita orang dah siapkan for real day nanti ye...


TIME : TRIAL MAKE 1 HOUR + TRIAL HAIR DO 5 MINUTES

Make Up Sanding Zana, 27th Dec. '09
(sorry... tak amik gambar masa pakai baju sanding lak...)


Trial Make Lily 2 May '10 & Hari Nikah/ Sanding 6June '10
Trial Make Up , natural look permintaan Lily. Selepas sesi trial make up , Lily bergaya dengan make up tu ke majlis kenduri saudaranya di Kedah, hingga ke petang. Lily kata make up tahan walau tak di touch up. Untuk real event, Lily confirm 2 make up, Nikah & Sanding. Thanks Lily !

TRAIL MAKE UP LILY


WEDDING DAY LILY


MAKE UP NIKAH & SANDING ANIS 18,19 Sept '10
Sorry... takde gambar before Make up




MAKE UP SANDING MIMI 21NOV '10


MAKE UP SANDING NADIA 7 DEC '10




MAKE UP SANDING FIZA 25DEC '10



MAKE UP TUNANG JAN '11




MAKE UP TUNANG JAN '11



MAKE UP TUNANG LIN FEB '11


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net