Butik Pengantin Penang, Butik Pengantin Utara, Wedding Planner Penang, Wedding Planner Utara : De Zara Wedding BoutiQue & Planner
012-407-3686 : dezarawedding@yahoo.co.jp
By: De Zara Weddings

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Dec-2009 02:39 Email | Share | Bookmark
Pelamin Berinai ala Mami Tanjung :)

 
Pelamin Berinai di Dewan Persatuan Pengurup Wang & Kedai Emas Muslim.... Hasmatul ni comel sangat...maklumlah, anak Mami Tanjung... Dalam adat Mami Penang, malam berinai tu amat penting, dimana satu famili & sanak saudara berinai. Tetapi Hasmatul sorang je berinai di pelamin ni... Panel ni Ibu Hasmatul yang pilih sendiri dan mahukan kerusi ni sebab senang nak direstui semasa berinai, tak payah tunduk2..... gitu lah citernye... sayangnya kami tak leh tunggu dan saksikan upacara berinai sebab kita orang kena jenguk bebudak berlatih tarian untuk sambutan Tahun Baru di Padang Kota nanti.

Untuk bersanding di rumah , Hasmatul tempah Pelamin Traditional Garden dari kita orang gak... Sorry, tak sempat amik gambar sebab rushing sesangat, terlupa camera... pun begitu sebijik cam pics Pelamin Traditional Garden yang dah di upload sebelum ni.

Selamat Pengantin Baru Hasmatul !



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net