Butik Pengantin Penang, Butik Pengantin Utara, Wedding Planner Penang, Wedding Planner Utara : De Zara Wedding BoutiQue & Planner
012-407-3686 : dezarawedding@yahoo.co.jp
By: De Zara Weddings

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Mar-2010 01:31 Email | Share | Bookmark
Pelamin Shades of Pink

 
 
 
Banyak yang tanya nape tak update pelamin. Bukan tak nak update, tapi camera selalu wat perangai, getar2 tak leh focus. Jika pengantin tak email gambar , memang tak leh update le. Memang nak beli baru, tapi tak beli2 lagi. Ade je hal nak uruskan tak sempat nak survey camera baru.

Anyway, this time, ada 1 pic yang OK diambil pada malam sebelum event. Pelamin khas untuk Fifi.... Fifi kata nak email gambar siang, once dapat, K.Zara update.

Khas untuk Fifi & Hubby , happy K.Zara tengok Fifi, Hubby & family masih bergambar di pelamin masa K.Zara nak dismantle pelamin tu. TQ...

Untuk Majlis Reception, update K.Zara the new date once dapat dewan ye...

SELAMAT PENGANTIN BARU kepada FIFI & HUBBY !

Pelamin dah siap, sebelum di gantung frame gambar


As requested by Fifi, we all tolong gantungkan frame gambar & touch up to match the theme.


A closer look : Nice pics ...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net