Butik Pengantin Penang, Butik Pengantin Utara, Wedding Planner Penang, Wedding Planner Utara : De Zara Wedding BoutiQue & Planner
012-407-3686 : dezarawedding@yahoo.co.jp
By: De Zara Weddings

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 1-Dec-2010 06:16 Email | Share | Bookmark
Majlis Persandingan Mira&Mie:Purple&Pink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Update by Mira
Celok sikit kat Facebook Mira... Enjoys !















Update by De Zara

Mira sangat suka Purple Kusam a.k.a English Purple a.k.a Warna Kulit Bawang. Untuk menaikkan seri Baju Pengantin Mira, dimana Lace + Satin Shantung kedua-duanya dari warna Purple Kusam ni, memang mencabar. Untuk dapatkan hasil yang kami sendiri puas hati, kami menggunakan beberapa kombinasi warna/jenis/teknik jahitan manik/sequin/kristal, dan jahitan manik/sequin/kristal. Disebabkan penambahan sana sini, jahitan manik ini dibuat hingga ke saat terakhir, hanya siap pada malam sebelum Hari Persandingan. Kami agak hairan kerana Mira tak tanya pe2 tentang baju Purple (antara 4 pasang yang di tempah sewa, Baju purple paling akhir diberikan kepada Mira) tu... Rupa-rupanya Mira percayakan kami. Terimakasih Mira....

Kata Mira, official photographer (dari KL tu... ) pun tak pernah tengok Baju Pengantin cam tu... Mira kata lagi, ramai yang puji... Eheks... Oopppss!! Perasan lak kami ni... Apapun, yang paling terharu bagi kami, bila Mira kata " Mira suka sangat baju2 pengantin Mira, hingga sayang nak pulangkan... " Alhamdulillah...

Untuk Pelamin, Mira mahukan yang simple (of course versi besar ye... ) dihiasi Fresh Flowers sebagai penyeri....

Servis De Zara :
Baju Sanding P&L : Tempah Sewa
Baju Potong Kek P&L : Tempah Sewa
Aksesori Sanding P&L
Aksesori Potong Kek P
Pelamin ala Morrocon
Hiasan Meja Makan : FOC Fresh flowers
Hiasan Bilik Tidur
Hiasan 2 Kereta : BMW & Porche Cayenne
Bunga Tangan Purple Fresh Roses
10 Hantaran Fresh Flowers
FOC : Meja Kek
FOC : Hiasan Tangga
FOC : Lapik Lace untuk 2 Meja Kecil

Selamat Pengantin Baru Mira & Mie

Enjoy pics yang di ambil dengan kamera poket kami ni. Dapat gambar dari official photographer Mira, kami upload lagi ye..

Pelamin ala Morrocon Purple Kusam & Light Pink






Hantaran Purple & Pink






Hiasan Meja Makan : FOC Fresh flowers



Simple Meja Kek, berlatar belakangkan Air Terjun di rumah Mira


Pintu Gerbang


Hiasan Kereta BMW



Hiasan Kereta Porshe Cayenne



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net